Into the wild
Door: victorvandooren
30 Maart 2011 | Ecuador, Quito
Toch nog even een update vanuit Quito, Ecuador, over afgelopen weken. Vlak voordat ik voor 5 weken de amazone in verdwijn.
Vorige week ben ik met David (een zwitser, die in hetzelfde huis woonde in Buenos Aires) naar Mendoza geweest voor een paar dagen. Erg relaxed. We konden zelfs vogeltjes horen! Daar hebben we nog een hele leuke wijntour, last-minute geregeld.
Door 's ochtends om 8 uur het kantoortje van de touroperator in te lopen, 5 minuten later zaten we in een busje en gingen we de anderen oppikken. En een dagje Mendoza zelf bekeken en gewoon van de zon en de wijn genoten.
Daarna een paar dagen in Buenos Aires, nog even toerist uitgehangen en sight-seeing gedaan.
Vervolgens met Philip 2 dagen naar Uruguay geweest. Vrijdagochtend de eerste boot naar Montevideo, waar we anderhalve dag gezeten hebben. Qua stad haalt het het niet bij Buenos Aires, het mist de flair, maar het was wel lekker om een dag op de fiets daar een beetje dingen te kunnen bekijken.
Op onze 2e dag zijn we met de bus naar Colonia gegaan, wat de oudste portugeese settlement van het land is en nu een heel tranquilo laid-back dorpje met gekleurde huisjes en veel bomen. Beviel eigenlijk een stuk beter, strakblauwe lucht, aan het water genieten van een middag daar voordat we vanuit Colonia de boot terugnamen naar Buenos Aires.
Gisteravond heb ik hier een deel van de groep ontmoet. 1 zuid-afrikaan en de rest is brits. Vooralsnog lijkt het overgrote deel erg gezelllig dus dat zou allemaal goed moeten komen. Vrijdagochtend vroeg gaan we met de bus die kant op, we overnachten nog in een dorpje halverwege en zijn dan zaterdagmiddag bij de rivier, dan met gemotoriseerde kano naar de camp-site.
Back to bush! Heerlijk
gaaf hoor! doe wel voorzichtig ! haha -
30 Maart 2011 - 16:02
Vivian:
Hoi Vic!
Wat leuk dat je weer een verslag hebt geschreven! kan ik toch nog een beetje bijhouden wat je allemaal aan het doen bent! heb veel plezier in de jungle! je krijgt de groeten van iedereen hier (incl. Joost en Gioia) -
30 Maart 2011 - 16:02
Joos:
Ha Victor,
Leuk weer je verhalen te lezen, Ik kan me voorstellen dat je uitziet naar de amazone, lekker weer midden in de natuur.
Groeten van ons allemaal !
30 Maart 2011 - 19:04
Maarten:
Geweldig, wat een super reis en super tijd! Blijf er lekker van genieten zolang het kan. Veel plezier in de bush. CU. -
04 April 2011 - 15:49
Mick:
Vic! Enjoy man. Klinkt weer ontzettend gaaf allemaal. De Amazone wordt natuurlijk ook awesome. Ik spreek je daarna (denk niet tijdens he?) wel. Geniet van elke dag! -
06 April 2011 - 14:36
Oma:
Lieve Vic,
zojuist je laatste verslag glezen voordat je de rimboe induikt. Wat zie en beleef je enorm veel. Het zal straks moeilijk wennen zijn in dit kleine landje, maar het zal fijn zijn je weer thuis te zien n alle belevenissen te horen en fotos zien. Houd je taai en wees vorzichtig. .
Oma