Alles draait om Perceptie
Door: victorvandooren
04 Februari 2011 | Argentinië, Ushuaia
Ja, daar zit je dan...
Vandaag terug gekomen in Ushuaia van een plaats waar noch woorden, noch foto's eigenlijk volledig recht kunnen doen aan de omvang en schoonheid van wat we gezien en beleefd hebben.
Van Ijsschotsen zo groot als olifanten, tot gletsjers zo hoog als flatgebouwen. Humpback whales, orcas, pinguins zo ver als het oog rijkt en intussen overal in het water de kleine garnaal-achtige krill waar de gehele voedselketen zo'n beetje op draait.
In de verte een eiland waarvan je toch denkt dat je er over een uurtje wel bent, om vervolgens jezelf na ieder verstreken uur weer te verbazen over de enorme grootsheid van alles en hoe je besef van tijd en ruimte er steeds helemaal naast zit.
Gelukkig een stuk meer jonge mensen aan boord dan we verwacht hadden. Mooite meevaller dus voor Rich en mij.
De zeeziekte, met name op de terugweg, zullen we verder maar niet noemen.
Am amazing trip, a incredible experience...
De zeeziekte, met name op de terugweg, zullen we verder maar niet noemen.
Am amazing trip, a incredible experience...
04 Februari 2011 - 06:14
Linda:
hi
vic, mooi weer een verslag na 3 weken out of reach. Toch ook heel benieuwd naar de foto's, liefs -
04 Februari 2011 - 11:35
Maarten B:
Wat een fantastische ervaring voor jullie, en nog steeds een droom van mij. Ben erg benieuwd tzt naar de foto's of video -
04 Februari 2011 - 14:36
Vivian:
hi
ik mis jullie heel erg nog even een weekje wachten wat fijn dat alles daar zo leuk was. ook ik ben heel benieuwd naar de foto's
Liefs -
04 Februari 2011 - 16:00
Mick:
Gaaf man! Klinkt als een wonderbaarlijke omgeving! Enjoy! Maar dat komt wel goed! Groeten aan Rich!