Last week - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van victorvandooren - WaarBenJij.nu Last week - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van victorvandooren - WaarBenJij.nu

Last week

Door: victorvandooren

Blijf op de hoogte en volg

16 December 2010 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Net een cappuccino gehaald om de hoek, toch een pluspunt van civilization. Vanmiddag gaan we de tafelberg beklimmen en morgenochtend staat robben island op het programma.
Wel even wennen...

Vorige week donderdag had ik m'n assessment drive, ging prima. Leuke gasten, goeie sightings. Vrijdag ochtend nog ons officiele Trails Guide examen, wat niet bepaald was wat we ervan verwacht hadden, maar heb er wel een goed geevoel over. Meteen na het examen met Schalk de feedback van mn drive en mijn 3 maanden daar doorgenomen, was een erg fijn gesprek. En als bonus zijn we voor graduation die avond nog op een game drive geweest die door Schalk gegidst werd! Geluncht met de olifanten in de rivier, rhinos nog gezien en gewoon genoten van onze allerlaatste drive out there.

Zaterdag naar Port Elizabeth gegaan.
Daar afscheid genomen van Schalk, Candice en de kids en Sarah en Jandre. Zoals Jandre het zo goed wist te verwoorden:
"Thank god all the girls are too hungover to cry". Met ongeveer de helft van de groep in een hostel overnacht en nog een gezellig laatste dinner gehad. Vreselijke stad... Zeker na zolang in de bush te zijn geweest, maar het was in ieder geval nog gezellig.

Nog maar 2 dagen hier... Time flies.

• 16 December 2010 - 08:50

Jeanine:

Jaaa vic je komt bijna weer thuis!
    Gaan we gezellig kerst vieren en mag je al je verhalen nog is uitgebreid vertellen, ben erg benieuwd!
    We hebben je echt gemist trouwens bij sinterklaas, zaten de hele tijd, echt raar dat vic er niet is, echt raar haha
    Nou geniet er nog even van en ik zie je snel!
    x

• 16 December 2010 - 08:53

Linda:

Geniet nog even van de warmte en de zon, ik heb net de verwarming op je kamer weer aangezet, dan is de overgang zaterdag hopelijk niet al te groot. Er wordt weer sneeuw verwacht hier........

Veel plezier nog en tot over 2 nachtjes!

• 16 December 2010 - 12:36

Maarten Beukers:

Vic,
    Dank voor je leuke verslagen. Heb er van genoten. Zou je wel als gids mee willen nemen naar Tanzania.
    Maar ja. Wie weet komt er ooit toch een kans op zo iets dergelijks. CU, Maarten

• 16 December 2010 - 13:08

Harry:

Vic pas je op voor de predators daar. Zondag is het meteen vergadering over je volgende trip, bereid je maar geestelijk voor in het vliegtuig. tot zaterdag !