Poached - Reisverslag uit Port Elizabeth, Zuid-Afrika van victorvandooren - WaarBenJij.nu Poached - Reisverslag uit Port Elizabeth, Zuid-Afrika van victorvandooren - WaarBenJij.nu

Poached

Door: victorvandooren

Blijf op de hoogte en volg

21 November 2010 | Zuid-Afrika, Port Elizabeth

Eergisteren zijn de karkassen van Chippy en Isipo, de twee witte neushoorn mannetjes, gevonden. De hoorns afgezaagd.

In totaal zijn er nu 251 neushoorns gestroopt in Zuid-Afrika. 1 elke 28 uur.

Me-time was overigens fantastisch.

• 21 November 2010 - 13:56

Robert B:

Triest, vraag me af wanneer 20st eeuw technology de beesten kan helpen beschermen (gun shot sound triangulation). gr.

• 21 November 2010 - 15:14

Linda:

wat een treurig bericht, geen leuk nieuws na je me-time.

• 21 November 2010 - 15:15

Alies Monterie:

Oh wat naar!

• 21 November 2010 - 23:50

Marc Westheim:

Goodevening Victor,

Fijn om van je te horen.
    Wat een aardige manier om het thuis front op de hoogte te houden deze verslagen. goed hoor
    Triest om te weten dat er nog steeds neushoorns gestroopt worden in ZA.

succes en verder verlagen welkom

warme groet

Marc

• 22 November 2010 - 16:58

Vivian:

Heel erg! en de mensen die dat hebben gedaan zijn echt niet goed snik en heel triest! maar alsnog fijne tijd verder!

• 26 November 2010 - 09:00

Simone:

Ha victor ik ben de studententijdvriendin waar j vader over sprak en Bram zit op de Europa en heeft het daar fantastisch. Hij komt de 28ste aan land in Ushaia en gaat dan vast voorproefen op antartica. Als je wil lezen hoe het op die boot gaat ga dan naar barkeuropa.com en lees de logboeken in zowel engels als nederlands. Echt fantastische verhalen. Goede reis